Sessió informativa “Here Comes KAIST!” (HCK) Corea del Sud (ZOOM)

Alberto i Alba són dos estudiants de doctorat de la universitat KAIST, Korea Advanced Insitute of Science and Technology, els quals volen apropar-se a estudiants d’Espanya que tinguin intencions d’estudiar a Corea del Sur per a proporcionar tot tipus d’informació per ajudar-los i assessorar-los en aquest tipus de processos. Aquest és el missatge que ens deixen:

“L’Alberto i jo som dos estudiants de doctorat de la universitat de KAIST, a Corea del Sud, i actuals representants d’estudiants espanyols en el programa Here Comes KAIST! (HCK). Coneixeu una mica més sobre nosaltres en el pòster que adjuntem! 

A HCK ens encarreguem d’organitzar diverses sessions informatives i esdeveniments per donar a conèixer la universitat i el país i assessorar als estudiants interessats sobre els processos de matriculació i documentació abans de la seva arribada a Corea.

La nostra sessió informativa tindrà lloc el pròxim Diumenge, 26 de novembre de 2023 a les 12:00h (hora catalana) via ZOOM. Podeu trobar l’enllaç per a la inscripció aquí o escanejant el codi QR al pòster que adjuntem.”

Aquesta reunió informativa a través de Zoom va dirigida a interessats/des en matricular-se com a estudiants a temps complet o en programes d’intercanvi o pràctiques de laboratori a Corea del Sud.

Si hi teniu interès, no dubtéssiu en inscriure-us!