Qui som

L’Institut Rei Sejong, Sejong Hakdang en coreà, és una institució que depèn del Ministeri de Cultura de Corea del Sud amb l’objectiu de promoure l’ensenyament de la llengua coreana i difondre la seva cultura.

El nom de l’Institut prové del rei Sejong qui va ser el quart monarca de la dinastia Joseon (s. XVI) i a qui se li atribueix la invenció de l’alfabet coreà, el Hangeul.

La seu central de l’Institut Rei Sejong és a Seül i està present en els cinc continents amb més de 174 centres a 58 països. Al territori espanyol hi ha actualment dos instituts: al Centro Cultural de Corea de Madrid i a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Si esteu interessats en saber més sobre la Fundació de l’Institut Sejong aquí us deixem l’enllaç de la seu central: http://www.sejonghakdang.org

 

L’Institut Sejong de Barcelona

L’oficina de l’Institut Sejong de Barcelona està situada a l‘edifici de recerca (MRA) del campus de Bellaterra de la Universitat Autònoma de Barcelona. La Fundació de l’Institut Rei Sejong i la UAB  van signar un conveni en 2017 per  fomentar, promocionar i divulgar coneixements sobre la llengua i cultura coreana a través de l’organització de diferents activitats acadèmiques, cursos i conferències, dirigides a tots els públics.

Professorat i cursos

Els nostres professors són especialistes en la didàctica de la Llengua coreana i estan qualificats per la Fundació de l’Institut Sejong.

L’oferta de cursos inclou tots els nivells, des del nivell bàsic fins al nivell avançat, i està obert a tots els alumnes, a partir de 15 anys.

Complementa la seva oferta acadèmica amb diferents activitats culturals com les classes a través del K-pop, la dansa, els recitals, les trobades amb escriptors coreans, els cicles de cinema o l’espai de conversa en coreà entre d’altres.

Els estudiants de la UAB  poden sol·licitar el reconeixement de crèdits ECTS per cursos  de l’Institut Sejong, presentant un certificat que indiqui que s’ha superat un nivell concret del Marc europeu comú de referència per a les llengües.

Es poden reconèixer 3 crèdits per cada nivell acreditat, seguint la mateixa escala: A1, A2, B1, B2.1, B2.2, C1.1, C1,2. Per a més informació, contacta amb la secretaria de l’Institut.

 

Taula d’equiparacions

NIVELL C2   Domini d’usuari Cursos Sejong
9 C2 Domini Experimentat Cursos avançats
8
7 C1 Domini funcional efectiu
6
5 B2 Avançat Independent Sejong 8
4 Sejong 7
3 B1 Llindar Sejong 5 i 6
2 A2 Bàsic Bàsic Sejong 3 i 4
1 A1 Inicial Sejong 1 i 2